Despre noi

Suntem o echipa care doreste sa iti ofere servicii de cea mai buna calitate. Noi suntem de acord cu  sloganul "Manichiura este ca o carte de vizita pentru o femeie" de aceea mainile trebuie sa fie in permanenta ingrijite  si noi incercam sa acordam cea mai mare atentie tuturor acelor detalii care te fac sa te simti speciala, frumoasa si rasfatata. Echipa noastra este formata din 6 persoane in momentul de fata. In Manastur suntem 3 fete pentru manichiura iar in Floresti pentru Coafor/Frizerie sunt Maya si Xenia iar la cosmetica Roxana . Toate avem cursurile de specialitate recunoscute de Ministerul Educatiei si Muncii.

Oana-MANICHIURISTA

Inca din copilarie am cochetat cu aceasta meserie, dar pe atunci nici nu ma gandeam ca o voi practica vreodata. Atunci cand eram intrebata "Ce vrei sa te faci cand cresti mare?" niciodata nu am dat raspunsul de "manichiurista".

Cursul de manichiura l-am facut in anul 2007 din dorinta de a avea o diploma in plus, dar nici atunci nu am crezut nici o clipa ca voi profesa in acest domeniu.

Momentul in care am decis ca vreau sa realizez o manichiura cu gel a fost in momentul in care am fost dezamagita de o manichiurista, deoarece nu si-a respectat programarea care mi-o facusem la ea. In acel moment mi-am zis, "cu ce este ea mai presus de mine,si de ce eu nu pot sa mi le fac singura?" .

Primul kit pentru unghii tehnice l-am primit cadou de la sotul meu de Craciun in 2009>Acest punct reprezinta debutul meu in tainele acestei meserii.

Nici dupa absolvirea cursului de Stilist protezist unghii tehnice, nu am crezut ca voi practica aceasta meserie, ci va fi numai un hobby, dar o data cu trecerea timpului, acest hobby s-a transformat in job pentru mine si ulterior in bussines. Multe dintre cliente ma intreaba daca nu m-am plictisit sa fac acelasi lucru de atatia ani, dar din punctul meu de vedere niciodata nu faci acelasi lucru pentru ca fiecare manichiura pe care o realizez este altfel si nici o mana nu este la fel ca si cealalta. Pentru mine, sa realizez o manichiura, indiferent de care este un lucru care ma relaxeaza si care il fac din placere.

Va astept la Salon Oana.

Multumesc

Diana-MANICHIURISTA

Inca din studentie ma gandeam sa fac un ban in plus, ca de altfel orice student isi doreste un venit suplimentar ,program flexibil, pt a putea invata ,dar si a se distra, atunci mi-a venit ideea de a combina utilul cu placutul si am scos 'economiile de la ciorap' si am facut un curs de manichiura-pedichiura (2013).

Am inceput sa lucrez acasa dar nu dupa foarte mult timp am realizat ca imi doresc sa invat cat mai mult si dupa cum se stie, meseria nu se invata,ci se fura:) Asa m-am angajat la Salon Master Nails, unde actualele colege m-au primit cu bratele deschise ,si am invatat foarte multe lucruri noi de la ele, iar acum dupa aproape 2 ani nu sunt doar colege ci si niste confidente foarte bune, care ma sfatuiesc si ma sustin la fel ca la inceput, atat personal cat si profesional avand experienta mult mai multa decat mine in domeniul manichiurii.

Intre timp in 2014 am terminat si cursul de stilist protezist unghii tehnice, aplicand practic cele invatate.

Xenia-COAFOR FRIZERIE

Salut! Eu sunt Xenia si am imbratisat meseria de coafeza/frizerita din dorinta de a bucura sufletele oamenilor printr-un moment de relaxare .Am absolvit cursul in anul 2013 si de atunci ma perfectionez in ceea ce imi place . Sunt foarte atenta la detalii, iar aceasta trasatura o veti regasi si in lucrarile mele. Fac totul cu pasiune, si ma dedic total cand vine vorba de cerintele clientilor mei. Va astept cu drag la Salonul Studio Beauty din Floresti!